Продаю нову смарт квартиру в жк Riel City  (№ 212-726-107)

Ціна: 35 000 $

Продаю нову смарт квартиру в жк Riel City фото 1

Характеристики

Ціна: 35 000 $
Кімнат: 1 суміж
Поверх: 4 / 12 ліфт
Площа: 28 / 20 / 8 м2
Санвузол: 1 сумісний
Cтан: від будівельників(сира)
Опалення: індивідуальне газове
Рік будівництва: 2023
Тип стін: цегла
Додатково: новобудова

Адреса: Львівська, Львів, Залізничний, Рудненська вул.

Продаж нової квартири в ЖК Riel City на вулиці Рудненській. В квартирі є великі панорамні вікна з видом у двір, а також підведені комунікації та лічильники, залита стяжка.

У будинку є автономне опалення з власною котельнею та підземний паркінг з зарядною станцією для електромобілів, велопаркінг. На території ЖК передбачається 6 дитячих майданчиків, власний дитячий садок, початкова школа, 5 спортивних майданчиків, різноманітні зони та альтанки для відпочинку.

Квартира знаходиться в комфортному комплексі з облагородженою територією та власною інфраструктурою. Відомості про активні роботи на території комплексу свідчать про те, що розвиток інфраструктури може продовжуватися, що може збільшити її привабливість для жителів.

Загалом, це може бути хороша інвестиція, особливо якщо ви плануєте здавати її в оренду, оскільки такі смарт квартири завжди користувалися попитом. Однак, перш ніж приймати рішення про придбання, рекомендую проконсультуватися з фахівцем з нерухомості та детально вивчити всі умови та можливості, що надає житловий комплекс.

Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Об'єкт на карті